Du er landet på Trompet.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg trompet. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg trompet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trompet metal ornament – Maileg – Vælg ml. guld el. sølv

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Trompet metal ornament – Maileg – Vælg ml. guld el. sølv” fås til 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trompet ornament i metal fra Maileg.
Ornamentet er rigtig fint at hænge op på juletræet eller en gren, miks gerne med de mange andre fine ornamenter i metal og stof.
Vælg mellem sølv og guld…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Hygge nis No. 3 – Maileg – Nissemand m/ trompet

Sidste produkt på vores liste er Hygge nis No. 3 – Maileg – Nissemand m/ trompet som vi har fundet til 159,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Maileg Hygge Nis no.
3 Skønt samleobjekt fra Mailegs julekollektion.
De fantastiske figurer er formet i hånden og derefter dekoreret med håndmaling.
Dette gør at hvert eneste stykke julepynt har sit eget unikke udtryk – derfor et ægte samleobjekt.
Hver fi…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Maileg trompet i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Maileg trompet:

Dyreste Maileg Trompet på listen er Hygge nis No. 3 – Maileg – Nissemand m/ trompet fra Mostersskur.dk med en pris på 159.00. Billigste udvalgte Trompet er Trompet metal ornament – Maileg – Vælg ml. guld el. sølv som du kan købe for 39.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 120 kr. – de 2 Maileg Trompet vi har fundet koster i gennemsnit 99 kr.
Ovenstående Maileg Trompet data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Maileg Trompet tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Trompet guides:

Fandt du ikke det rigtige Trompet blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Trompet: